Inschrijvingen & informatiemomenten

Inschrijvingen

Wilt u uw kind inschrijven in het eerste middelbaar dan moet u dit doen via elektronische aanmelding via de website aanmelden.school. Meer informatie over deze nieuwe vorm van inschrijven vanaf schooljaar 2020-2021 is te vinden in de informatiebrochure.

De aanmeldperiode voor leerlingen die starten in het eerste jaar secundair onderwijs, begint op 29/03/2021 vanaf 14.00u en eindigt op 26/04/2021 14.00u. U meldt aan via de website aanmelden.school. U krijgt bericht welke school werd toegewezen op 06/05/2021. Er wordt dan ook gecommuniceerd of u naar de school kan komen om uw kind in te schrijven of de effectieve inschrijving ook verder digitaal wordt afgewerkt. Dit zal afhangen van de Coronasituatie op dat moment.

Vrije inschrijvingen starten op 10 mei 2021 vanaf 09u00. Deze inschrijvingen zullen voor het schooljaar 2021-2022 ook verlopen via http://www.aanmelden.school.

 

Om uw kind in het tweede middelbaar in te schrijven, vult u dit digitaal formulier in. De school zal u dan contacteren om de inschrijving te vervolledigen voor 5 juli 2021.

 

Informatiemomenten

Normaal gezien organiseren we een infoavond en een opendeurdag voor leerlingen en ouders die geïnteresseerd zijn in onze school/campus. Omwille van de Coronasituatie kunnen we deze informatiemomenten niet laten doorgaan.

Willen jullie weten hoe het er aan toe gaat op onze school/campus?

Dan kan je alvast kijken naar dit filmpje (of klik op onderstaande foto). De opnames van dit filmpje zijn gebeurd op verschillende momenten, tijdens dewelke code geel en later code oranje van kracht waren op school. Op onze campus worden de maatregelen naar aanleiding van de Coronasituatie steeds nauwkeurig opgevolgd

Binnenkort posten we hier ook enkele vlogs die de leerlingen zullen maken over onze school.

Heb je nog vragen? Zijn er nog onduidelijkheden?

Vul dit contactformulier   in en we contacteren je zo snel mogelijk.

 

De informatie die wij tijdens een opendeurdag meegeven aan de ouders, vindt u hier: Infobrochure 2020-2021  en Flyer 2021-2022

Indien u nog vragen heeft, mag u steeds telefonisch contact opnemen met de school 015/23.52.41 of mailen naar directie@middenschool-keerbergen.be